Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Η Γεωπονική Εστία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της απολύμανσης και απεντόμωσης εξυπηρετώντας ολόκληρο το Αγρίνιο και την περιφέρεια. Διαθέτοντας έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα προϊόντα, διασφαλίζοντας άριστα, κάθε φορά, αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση και απεντόμωση κάθε χώρου υπεύθυνα και σε προσιτές τιμές.

Απολυμάνσεις
Καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα της απολύμανσης, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Χάρη στη γνώση και την εμπειρία μας εξασφαλίζουμε αποτελεσματική δράση και μεγάλη διάρκεια της απολύμανσης, χωρίς να απαιτείται εκκένωση του χώρου και, το κυριότερο, χωρίς βλαβερές επιπτώσεις για εσάς.

Απεντομώσεις
Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση χώρων όλων των ειδών –οικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και γραφείων. Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς και αποτελεσματικά, πιστοποιημένα προϊόντα, παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης με μεγάλη διάρκεια.

Η εταιρία κατέχει την υπ' αριθμόν 95463/9-5-11 Άδεια Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών, όπως αυτή χορηγείται και ελέγχεται από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και λειτουργεί με υπεύθυνο επιστήμονα γεωπόνο τον κ. Σαμιώτη Αναστάσιο.
Απολυμάνσεις Απεντομώσεις | Γεωπονική Εστία
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις